Escoles Sostenibles

Escrit per  Equip d'Àrea
Publicat a Not_General


 JORNADES DEL MEDI AMBIENT

 

 ESCOLES SOSTENIBLES Una de les prioritats de les escoles de Jesús Maria és la de viure de forma compromesa amb la justícia, la pau i la integració de la creació. Per això, des de JM Sant Andreu apostem per a ser una escola sostenible. Entenem que la sostenibilitat implica la interacció de tres àmbits: el medi ambient, l’economia i la societat.

 Gràcies al Projecte Barcelona Escoles Sostenibles cada curs ens marquem nous objectius per anar avançant en aquests aspectes: cubells de separació de residus, embolcalls dels esmorzars, estudi dels sons i sorolls a la nostra escola, construcció d’un hort de plantes aromàtiques, activitats de reutilització i reciclatge, celebració de les jornades de medi ambient, la “titella recicleta”...

Per saber més sobre el projecte:
http://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/escoles-sostenibles


<
>

Llegir 3289 vegades
Valorar aquest article
(2 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres