El Projecte Why? ens visita.

Escrit per  Dpt. Secundària
Publicat a Not_General


El Projecte Why?
ens visita La il.lustradora Carme Solé amb en Jaume Escala fa temps que treballen per reivindicar una reflexió entorn de la infància i les conseqüències de les guerres.
L’any 2013, amb motiu de la commemoració dels 25 anys de la Convenció dels Drets dels Infants, va desenvolupar el projecte Why? que implica a tota la ciutadania i que la convida a exposar als balcons els infants que ella mateixa ha pintat. Tots són infants reals, amb noms i cognoms i que han estat víctimes d’alguna guerra i/o violència.

Amb motiu del 80 aniversari del Gernika de Picasso i en el marc de la Setmana Cultural del col.legi, la Carme Solé ens va visitar el 18 de maig i va pintar per a l’escola una de les seves teles. En aquesta ocasió va representar el rostre d’una nena mexicana desapareguda.

Mentrestant alumnes de ESO1, ESO4 i Batxillerat artístic van llegir en veu alta el llibre de Bertold Brecht i il.lustrat per la Carme Solé, La croada dels nens.
Al final de la sessió, la Carme va respondre a les moltes preguntes que els alumnes tenien i sobre tot va donar savis i motivadors consells als alumnes de l’itinerari artístic.

Aviat podreu contemplar a la nostra façana aquesta tela que servirà per fer de Sant Andreu un barri més solidari amb les víctimes de guerres i conflictes.

<
>

Llegir 1428 vegades
Valorar aquest article
(2 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres