Convivències

Cicle Inicial de Primària  Els nens i les nenes de primer i segon vam anar a CAN CAPUXI a viure la tardor i fer moltes activitats. Un deixem un tastet d'aquest dia.


Els Avis a Primer Alguns avis de primer de primària ens han visitat a classe i ens han explicat les seves experiències i la seva vida quan anaven a l’escola.

 Moltes gràcies per ser-hi!

 Us estimem avis!

 Us deixem un tastet d’aquesta experiència única.


Els oficis a tercer  Hem fet un projecte ple de moments on hem pogut compartir, gaudir i aprendre. Us deixem un vídeo on es veu el procés del nostre esforç i l'ajuda que hem rebut incondicional com sempre dels pares. Moltes gràcies a tots!


  6è a JOC VIU  Aquesta setmana els nens i nenes de P3 hem visitat el zoo i vam gaudir d’un dia preciós i vam tindre la oportunitat de fer moltes activitats com podem veure a continuació.


FEM LA MONA
1r i 2n PRIM.  Ahir els alumnes de primer i segon vam fer les mones de Pasqua i ens ho vam passar d'allò més bé amb les magdalenes, la xocolata, les mestres i els companys.

Us deixem un tastet del nostre mati amb aquest vídeo.

 2n PRI a Can Bordoi  Els nens i les nenes de segon hem fet un tancament d’or del nostre projecte dels animals, concretament la vaca. Van conèixer a la Kika que juntament amb els seus cuidadors ens van rebre a la granja de Can Bordoi i vam viure moltes experiències com podeu veure a les fotos que posem a continuació.

6è de prim al CRARC


Els nens i nenes de sisè ens hem convertit en excel-lents experts en ambfibis i rèptils. Ha sigut apassionant conèixer la seva anatomia i entorn en el Centre de Recuperació de Rèptils i Amfibis de Catalunya.

Projecte 1r Primària


 Els nens i nenes de primer de primària hem treballat durant la setmana passada el projecte dels animals fent una observació directa gràcies a que alguns companys han volgut compartir la seva mascota amb la resta de companys.

 Hem gaudit molt d'aquesta experiència com es pot veure en el següent vídeo.​

EL ALIMENTS A 2n PRI


 Després de tanta feina els nens i les nenes de segon us presentem els nostres treballs dels aliments.

 Hem fet diferents grups a classe i hem classificat els aliments amb les seves característiques amb l’ajuda de les nostres mestres i després vam fer servir les imatges que vam seleccionar a casa amb els nostres pares.

 Hem aprés molt fent la nostra cartolina però també escoltant les exposicions dels nostres companys.

 Com tots som diferents amb el nostre toc original hem posat el nostre granet per fer aquest treball cooperatiu que tant ens ha agradat.

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres