VIATGE DE 2n ESO A IRLANDA

Durant aquesta setmana 30 alumnes de 2n d’ESO estan gaudint d’uns dies a Irlanda per perfeccionar el seu anglès. Alternant classes al matí i activitats a la tarda, mica en mica van millorant la seva pronunciació i fluïdesa. Tornen ja demà mateix!

Have a nice trip!


TREBALL DE SÍNTESI
ESO 2016-2017
Barcelona Gòtica
2n ESO

 Els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida per conèixer el barri gòtic de Barcelona, guiada per la nostra professora Montse Guillem. Després de la sortida va tocar treballar la informació a classe!

Museu Tecnològic de Terrassa

 Els alumnes de 2n d’ESO han passat el dia al Museu Tecnològic de Terrassa, on han pogut observar de primera mà, entre d’altres, els diferents processos de fabricació tèxtil d’una fàbrica de principis del segle XX.

 Tot un dia aprenent coses noves!

Convivències 1r ESO a Sant Pacià

 Ja portem gairebé la meitat del curs i fem una parada per veure com ho estem fent. Un matí per estar amb els companys, compartir experiències i vivències per agafar energies pel que queda de curs.

 Els alumnes de 1r d'ESO ens ho vam passar d'allò més bé!

Can Dragó 4t ESO

 Matemàtiques, Biologia, Castellà... avui els alumnes de 4t d’ESO han fet una parada al seu horari per fer tota una sèrie d’activitats esportives a Can Dragó. Spinning, aeròbic, zumba... tot d’exercici per tonificar el cos i deixar anar preocupacions.

 I encara ens queda energia per acabar el trimestre!

Museu de les Matemàtiques

 Els alumnes de 2n d’ESO han visitat aquest matí el Museu de les Matemàtiques. Amb moltes activitats per fer, és una forma diferent i divertida de conèixer el món de les matemàtiques.

 MINES DE GAVÀ


 El dimarts dia 11 d’octubre 1r d’ESO va anar a les Mines de Gavà, començant d’aquesta manera les sortides del curs 16-17. Una visita a una rèplica de les antigues mines d’on durant més de 800 anys es van extreure kilograms i kilograms de variscita, un mineral de color verd que van fer servir per detalls ornamentals.

 Després vam anar a menjar al parc de Cavà, on vam tenir sort i el temps ens va donar una estoneta de tranquil•litat.

Col·laborem:

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres