Convivències 4t ESO Manresa


 Els alumnes de 4t d'ESO, en dies alterns, han anat a Manresa per gaudir d'un dia de convivència i de bon ambient. Tot un matí per estar amb els companys de classe i fer germanor!

 Sortida a Sitges


 La setmana passada els alumnes de 4t d’ESO van gaudir d’un matí a Sitges, descobrint la part modernista de la ciutat i visitant el Cau Ferrat.

 Treballant la setmana del Mediambient


 Un cop més durant uns dies del mes de novembre parem l’activitat del centre per dedicar-hi una estona a treballar per conscienciar els nostres alumnes sobre el mediambient.

 Treballs en grups, sortides, manualitats... hi ha de tot, per fer!

 1r ESO A GAVÀ


 Els alumnes de 1r d’ESO han visitat les mines de Gavà, on han pogut conèixer de primera mà com era la vida quotidiana dels habitants de fa 6.000 anys.

S’han introduït dins la mina, han fet uns collarets com es feien temps enrere i després han tingut una estona de convivència al parc.

Tota una excursió!!

Convivències ESO

 Hem començat el curs amb una convivència a la natura, visitant el Matagalls (4t), la Mola (3r), el Corredor (2n) i el Brull (1r). Una excursió a la muntanya que ens serveix per passar una bona estona amb els companys de la classe en un entorn més relaxat.

Ens queda tot un curs pel davant, agafem energia!


VIATGE DE 2n ESO A IRLANDA

Durant aquesta setmana 30 alumnes de 2n d’ESO estan gaudint d’uns dies a Irlanda per perfeccionar el seu anglès. Alternant classes al matí i activitats a la tarda, mica en mica van millorant la seva pronunciació i fluïdesa. Tornen ja demà mateix!

Have a nice trip!


TREBALL DE SÍNTESI
ESO 2016-2017
Barcelona Gòtica
2n ESO

 Els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida per conèixer el barri gòtic de Barcelona, guiada per la nostra professora Montse Guillem. Després de la sortida va tocar treballar la informació a classe!

Col·laborem:

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres