Convivències
de principi de curs


 Hem començat el curs amb una convivència a la natura, visitant el Matagalls (4t), la Mola (3r), el Corredor (2n) i el Brull (1r). Una excursió a la muntanya que ens serveix per passar una bona estona amb els companys de la classe en un entorn més relaxat.

Ens queda tot un curs pel davant, agafem energia!


 Treball de Síntesi 2018



 Els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO es troben escampats per Catalunya (i Irlanda!) recollint informació pel treball de síntesi. Tornen dimecres i després, treball al col•legi !


 4t d'ESO a Itàlia


 Els alumnes de 4t d’ESO estan gaudint del viatje de final d’etapa a Itàlia. Verona, Florència, Siena, San Gimignano, Pisa… tot un recorregut pels indrets més bonics del nord d’Itàlia. Tornen en pocs dies!!




 St George Around the World


 Els alumnes de 1r d’ESO han fet una sortida aquest matí pel centre de Barcelona per treballar la llegenda de Sant Jordi. Ja s’apropa el 23 d’abril!!


 Barcelona Gòtica 2n ESO


 Els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida per conèixer el barri gòtic de Barcelona, guiada per la nostra professora Montse Guillem!




 Convivències 1r ESO


 Els alumnes de 1r d'ESO han fet un petit descans per fer una convivència de mig curs i agafar energies per la recta final!


 CÀLCUL DIÀMETRE SOLAR


 Els alumnes de 2n d'ESO han calculat el diàmetre del Sol a l'assignatura de Laboratori. Hem obtingut valors molt diversos, però uns quants força propers a la realitat!.


 Convivències 4t ESO Manresa


 Els alumnes de 4t d'ESO, en dies alterns, han anat a Manresa per gaudir d'un dia de convivència i de bon ambient. Tot un matí per estar amb els companys de classe i fer germanor!

Col·laborem:

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres