La nostra visió de l'educació primària

Així entenem l’educació

Mitjançant l’atenció personal a cada alumne els proporcionem contextos adequats per a l’adquisició de competències que afavoreixin l’autonomia necessària per l’aprenentatge i per al desenvolupament personal i social.

El que pretenem és que els nostres alumnes creixin com a persones tant a nivell intel•lectual, personal, afectiu, físic social i espiritual. Per dur-ho a terme treballem de diverses formes tenint en compte el desenvolupament individual de cada alumne i el desenvolupament com a grup classe.

L’objectiu és crear persones que siguin capaces de fer coses noves.


Altres informacions d'aquest nivell

 Els Avis a Primer 

 ELS AVIS A 1r

 Alguns avis de primer de primària ens han visitat a classe i ens han explicat les seves experiències i la seva vida quan anaven a l’escola.
Moltes gràcies per ser-hi!
Us estimem avis!
Us deixem un tastet d’aquesta experiència única.
 Visualitzar l'article complet 
 Els oficis a tercer 

 ELS OFICIS A TERCER

 Hem fet un projecte ple de moments on hem pogut compartir, gaudir i aprendre. Us deixem un vídeo on es veu el procés del nostre esforç i l'ajuda que hem rebut incondicional com sempre dels pares. Moltes gràcies a tots!
 Visualitzar l'article complet 
 6è a Joc Viu 

 6è A JOC VIU

 Aquesta setmana els nens i nenes de P3 hem visitat el zoo i vam gaudir d’un dia preciós i vam tindre la oportunitat de fer moltes activitats com podem veure a continuació.
 Visualitzar l'article complet 
 Fem la Mona a 1r i 2n PRI 

 FEM LA MONA
 1r i 2n PRIM

 Ahir els alumnes de primer i segon vam fer les mones de Pasqua i ens ho vam passar d'allò més bé amb les magdalenes, la xocolata, les mestres i els companys.
 Us deixem un tastet del nostre mati amb aquest vídeo.
 Visualitzar l'article complet 
 2n PRI a Can Bordoi 

 2n PRI A CAN BORDOI

 Els nens i les nenes de segon hem fet un tancament d’or del nostre projecte dels animals, concretament la vaca. Van conèixer a la Kika que juntament amb els seus cuidadors ens van rebre a la granja de Can Bordoi i vam viure moltes experiències com podeu veure a les fotos que posem a continuació.
 Visualitzar l'article complet 
 6è de primària al CRARC 

 6è PRI AL CRARC

 Els nens i nenes de sisè ens hem convertit en excel-lents experts en ambfibis i rèptils. Ha sigut apassionant conèixer la seva anatomia i entorn en el Centre de Recuperació de Rèptils i Amfibis de Catalunya.
 Visualitzar l'article complet 
 Projecte 1r Primària 

 PROJECTE
1r PRIMÀRIA

 Els nens i nenes de primer de primària hem treballat durant la setmana passada el projecte dels animals fent una observació directa gràcies a que alguns companys han volgut compartir la seva mascota amb la resta de companys.
 Visualitzar l'article complet 
 Els aliments a 2nPRI 

 EL ALIMENTS
 A 2n PRI

 Després de tanta feina els nens i les nenes de segon us presentem els nostres treballs dels aliments.
 Hem fet diferents grups a classe i hem classificat els aliments amb les seves característiques amb l’ajuda de les nostres mestres i després vam fer servir les imatges que vam seleccionar a casa amb els nostres pares.
 Visualitzar l'article complet 
 PRI CI a Can Pou  

 PRIMÀRIA CI
 a CAN POU

  El passat divendres els nens i les nenes de primer i segon vam viure amb els nostres mestres i monitors a Can Pou una excursió de convivència molt divertida.
  Vam fer cabanes al bosc i vam seguir totes les pistes que les fades del bosc ens havien deixat per viure aquesta aventura.
 Visualitzar l'article complet 

Col·laborem:

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres