Informació de l'etapa (ESO)

 

 

L’etapa d’Educació Secundària Obligatòria compren quatre cursos des dels 12 als 16 anys. Es tracta d’una etapa on els nois i noies viuen un procés de maduració i de construcció de la pròpia identitat.

 

La finalitat de l’etapa d’ESO es fonamenta en 4 pilars:

 

  1. Consolidar els aprenentatges de l’Educació Primària.
  2. Aprofundir en les matèries fonamentals d’acord amb l’edat i la capacitat.
  3. Desenvolupar les habilitats i les competències bàsiques.
  4. Orientar a l’alumne en els diferents camins acadèmics-professionals.

 

Pla d'estudis (ESO)

 

Volem proporcionar a tots els nois i noies una educació que els permeti assegurar un desenvolupament personal sòlid, adquirir les habilitats i les competències culturals i socials relatives a l’expressió i comprensió oral, a l’escriptura, al càlcul, a la resolució de problemes de la vida quotidiana, i a la comprensió dels elements bàsics del món en els aspectes científic, social i cultural. Així mateix, ajudar-los a desenvolupar les habilitats socials de treball i d’estudi amb autonomia i esperit crític, la sensibilitat artística, la creativitat i l’afectivitat.

 

Altres-ESO

Altres informacions d'aquest nivell

 Viatge de 2n ESO a Irlanda 2017  

VIATGE DE 2n ESO A IRLANDA

 Durant aquesta setmana 30 alumnes de 2n d’ESO estan gaudint d’uns dies a Irlanda per perfeccionar el seu anglès. Alternant classes al matí i activitats a la tarda, mica en mica van millorant la seva pronunciació i fluïdesa.
 Visualitzar l'article complet 
 TS ESO 2016-2017 

TREBALL DE SÍNTESI ESO
2016-2017


 Visualitzar l'article complet 
 Barcelona Gòtica 2n ESO 

BARCELONA GÒTICA
2n ESO

 Els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida per conèixer el barri gòtic de Barcelona, guiada per la nostra professora Montse Guillem. Després de la sortida va tocar treballar la informació a classe!
 Visualitzar l'article complet 
 2nESO al Museu Tecnològic de Terrassa  

MUSEU TECNOLÒGIC
DE TERRASSA

 Els alumnes de 2n d’ESO han passat el dia al Museu Tecnològic de Terrassa, on han pogut observar de primera mà, entre d’altres, els diferents processos de fabricació tèxtil d’una fàbrica de principis del segle XX.
Tot un dia aprenent coses noves!
 Visualitzar l'article complet 
 Convivències 1r ESO a Sant Pacià 

 Convivències 1r ESO a Sant Pacià


 Ja portem gairebé la meitat del curs i fem una parada per veure com ho estem fent. Un matí per estar amb els companys, compartir experiències i vivències per agafar energies pel que queda de curs.
  Els alumnes de 1r d'ESO ens ho vam passar d'allò més bé!

 Visualitzar l'article complet 
Can Dragó 4t ESO

Can Dragó 4t ESO


 Matemàtiques, Biologia, Castellà... avui els alumnes de 4t d’ESO han fet una parada al seu horari per fer tota una sèrie d’activitats esportives a Can Dragó. Spinning, aeròbic, zumba... tot d’exercici per tonificar el cos i deixar anar preocupacions.

 Visualitzar l'article complet 
2nESO al Museu de les Matemàtiques

 Museu de les Matemàtiques


 Els alumnes de 2n d’ESO han visitat aquest matí el Museu de les Matemàtiques. Amb moltes activitats per fer, és una forma diferent i divertida de conèixer el món de les matemàtiques.

 Visualitzar l'article complet 
 Les nostres obres a la Biblioteca
 La Sagrera-Marina Clotet  

 Les nostres obres a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet


 Des del 14 de novembre están exposats a la Bibloteca La Sagrera-Marina Clotet les obres que van realitzar en les Jornades culturals del curs passat els alumnes de 1r d'ESO, 4t d'ESO i Batxillerat Artístic.
  No us ho perdeu!
 Visualitzar l'article complet 
 Mines de Gavà 

 MINES DE GAVÀ

 El dimarts dia 11 d’octubre 1r d’ESO va anar a les Mines de Gavà, començant d’aquesta manera les sortides del curs 16-17. Una visita a una rèplica de les antigues mines d’on durant més de 800 anys es van extreure kilograms i kilograms de variscita, un mineral de color verd que van fer servir per detalls ornamentals.
 Visualitzar l'article complet 

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres