Projecte Recerca Jove

Escrit per  Dpt. Secundària


Premis Projecte de Recerca Jove
Sant Andreu


El dijous 30 de març es va fer el reconeixement a l'alumnat del districte amb l'acte d'Impuls a la Recerca Jove de Sant Andreu on la nostra alumna Victòria Villalta ha estat seleccionada per el seu treball

 L’Impuls a la Recerca Jove de Sant Andreu és una de les apostes del districte per promoure l’ensenyament de qualitat i la investigació entre tots els centres docents dels barris. D’aquesta manera, el reconeixement als finalistes suposa el pas previ a la participació dels treballs de l’alumnat andreuenc a la mostra de la ciutat, on hi tenen cabuda els millors treballs de recerca de Barcelona. Enguany el districte ha comptat amb la participació de sis centres de secundària, els quals hi han presentat 12 treballs de recerca. L’acte de dimarts reunirà l’alumnat seleccionat i el professorat tutor que, a més, compartiran el resultat del treball i l’experiència viscuda durant el procés de recerca.

La iniciativa compta amb l’organització del Centre de Recursos Pedagògics.

Llegir 879 vegades
Valorar aquest article
(0 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres