Premis (RE) Imagina't

Escrit per  Dpt. Secundària
  Els alumnes de l'assignatura de Cultura Audiovisual de 2n de Batxillerat es van presentar a la 8a convocatòria del Concurs (RE)Imagina't, organitzat per l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Les bases proposaven la realització d'audiovisuals que defensessin un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.


Enllaç: http://www.observatoridelesdones.org/

 Tots els grups van realitzar un molt bon treball on van desenvolupar tot el procés de creació d’un audiovisual, des de la primera idea fins el vídeo, passant pel guió i l’storyboard.

 A més a més, estem molt contents de comunicar-vos que el nostres alumnes han obtingut un premi a cadascuna de les dues categories que s’hi podien presentar. Moltes felicitats a tothom per la vostra feina i a les guanyadores i guanyador pel seu reconeixement!

Millor guió i Storyboard en la categoria 17-18 anys: POTÈNCIA FEMENINA

 • Irene Casajuana Serrano (2n BTX-A) i,
 • Carlos Fernández Toro (2n BTX-A).

Millor espot en la categoria 17-18 anys: COLOR IS NOT GENDER

 • Tania Montero Cruz (2n BTX-A),
 • Lorena Cepero Leiva (2n BTX-A),
 • Claudia Alejandra Castillo Carreón (2n BTX-B) i
 • Judith Soler Arderiu (2n BTX-A).

El dimarts 25 d’abril a les 20 h tindrà lloc l’acte de cloenda del concurs (RE)Imagina’t curs 2016/17 a l’Auditori Blanquerna de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull, on s’entregaran els premis als grups guanyadors de totes dues modalitats de l’edició d’enguany.

L’acte s’acompanyarà de les projeccions premiades en la categoria de creacions audiovisuals que defensin un ús no sexista ni androcèntric.

Enllaç: http://www.observatoridelesdones.org/nl/nl1705.html
Llegir 1041 vegades
Valorar aquest article
(2 vots)

Tags populars

Adreça

Adreça:
Avinguda Meridiana, 392, 08030 Barcelona
Tel:
(034) 933 11 31 11
Web:
www.jm-santandreu.net
Email:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jesús-Maria

Les religioses de Jesús Maria ens dediquem a l’educació de nens i joves i tenim com a plataforma principal els nostres centres educatius. Proposem un procés personal de creixement que reconeix la propia feblesa, que treballa la solidesa interior, la constancia, la capacitat de superació, el coneixement personal, l’autoestima i l’acceptació dels altres.

Connecta amb nosaltres